www.Muzikseveriz.blogspot.com

Copyright © 2009 Bu Sitede herhangi bir şekilde mepe-3 dinletme veya mepe-3 kaydetme bulunmamaktadır. Sitemizde albüm tanıtımları, şarkı sözleri, sanatçı biyografileri ve klipleri mevcuttur. Site içeriğinde uygun olmayan materyal hakkında bize ulaşın

Menü

Anasayfa ~ Yeni Albümler ~ Müzik Haberleri ~ Yabancı Albümler ~ Şarkı Sözleri

LÜTFEN BİR KAÇ SANİYE BEKLEYİNİZ...

5 Şubat 2010 Cuma

Son istasyon Filmi Fragmani izle

reklam
ÜNLÜ TİYATROCU LEVENT KIRCA’NIN BAŞROLÜNDE OYNADIĞI OĞLU OĞULCAN’IN YÖNETMENLİĞİNİ YAPTIĞI “SON İSTASYON” FİLMİNİN FRAGMANI YAYINLANDI!..



Tiyatro sanatçısı Levent Kırca'nın oğlu Oğulcan Kırca'nın yönetmenliği yaptığı 'Son İstasyon' adlı film, 26 Şubatta vizyona girecek. Mizah filmleri, televizyon programları ve tiyatro oyunlarıyla tanınan Levent Kırca, beyazperdede ilk drama performansını 'Son İstasyon' adlı sinema filminde sergiledi.



Hikayesini Levent Kırca'nın kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğuna, Kırca'nın 32 yaşındaki oğlu Oğulcan Kırca oturdu. Senaryosunu Oğulcan Kırca'nın Tekin Duman ile birlikte yazdığı filmde Levent Kırca'nın yanı sıra Başak Daşman, Korel Cezayirli, Suna Selen, Hikmet Karagöz, Meral Küçükerol, Ziver Açıl da rol aldı.



Baba ile oğlunun güçlerini birleştirdiği ve hikayesi küçük bir Anadolu kasabasında geçen film, 26 Şubatta izleyicisiyle buluşacak. Demiryolu memuru Ruhi (Levent Kırca) ile ailesinin hüzün ve mizahla yüklü hikayesinin anlatıldığı filmin konusu özetle şöyle:



'Taşrada küçük bir istasyonda emekliliğine gün sayan memur Ruhi'nin en büyük hayali, emekli ikramiyesiyle çatısı akmayan bir ev alıp, hayatının son demlerini huzurlu bir şekilde geçirmektir. Fakat kızı Esra ve küçük oğlu Önder'in, daha iyi yaşamak için masum bir dilekleri vardır. Onların bu masum hayalleri, bütün aileyi bir anda İstanbul'a sürükler.'



İŞTE FRAGMANI :


Reklam
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş
reklam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap...

Benzer Müzik Albümleri

 
Müzik Severiz Müzik Sever Hobiler Müzik DinleYeni Müzik Albümleri New video music Bedava Müzik Dinle MüzikYeni Klipler