www.Muzikseveriz.blogspot.com

Copyright © 2009 Bu Sitede herhangi bir şekilde mepe-3 dinletme veya mepe-3 kaydetme bulunmamaktadır. Sitemizde albüm tanıtımları, şarkı sözleri, sanatçı biyografileri ve klipleri mevcuttur. Site içeriğinde uygun olmayan materyal hakkında bize ulaşın

Menü

Anasayfa ~ Yeni Albümler ~ Müzik Haberleri ~ Yabancı Albümler ~ Şarkı Sözleri

LÜTFEN BİR KAÇ SANİYE BEKLEYİNİZ...

24 Ekim 2009 Cumartesi

NİL KARAİBRAHİMGİL NİL FM

reklam
nilkaraibrahimgil Turkcell’in Hazır kart reklamında oynayan ve bir anda ilk albümü “NİL DÜNYASI “ ile Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen “ÖZGÜR KIZ ” Nil Karaibrahimgil yepyeni albümüyle müzik dünyasına yeniden merhaba diyor.

“NİL FM” isimli yeni albüm de daha önceki albümünde de olduğu gibi tüm şarkıların söz ve müzikleri NİL ‘e ait. Sadece “Ben Aptal mıyım” isimli şarkının sözleri NİL’e müziği Ozan Çolakoğlu’na ait.
Bu albümün prodüktörlüğünüde daha önceki “NİL DÜNYASI”albümünde olduğu gibi Tarkan’la çalışmalarından tanıdığımız OZAN ÇOLAKOĞLU üstlendi.

“NİL FM” isimli bu albümde bir genç kızın iç hesaplaşmaları samimi,komik birazda hüzünlü olarak anlatılıyor.Geçen albümde olduğu gibi yine gençlerin en sevdiği albümlerden biri olmaya şimdiden aday olan bu albüm içinde bir çok hit parça bulunuyor.Özellikle “Gitme yoksa, Akbaba, Ben aptalmıyım ve Havuz problemi” değişik sözleri ve müziğinden dolayı herkes tarafından çok sevildi.


Özellikle albümün çıkış ve klip parçası olan “GİTME YOKSA” müziği ve olağanüstü sözleriyle çok beğenildi.

Yazdığı sözler ve inanılmaz güzellikteki şarkılarıyla Türkiye’nin en iyi kadın ozanlarından biri olmaya aday Nil Karaibrahimgil’in sabırsızlıkla beklenen 2. Albümü 26 ocak 2004’de müzik marketlerdeki yerini aldı. Reklam
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş
reklam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap...

Benzer Müzik Albümleri

 
Müzik Severiz Müzik Sever Hobiler Müzik DinleYeni Müzik Albümleri New video music Bedava Müzik Dinle MüzikYeni Klipler