www.Muzikseveriz.blogspot.com

Copyright © 2009 Bu Sitede herhangi bir şekilde mepe-3 dinletme veya mepe-3 kaydetme bulunmamaktadır. Sitemizde albüm tanıtımları, şarkı sözleri, sanatçı biyografileri ve klipleri mevcuttur. Site içeriğinde uygun olmayan materyal hakkında bize ulaşın

Menü

Anasayfa ~ Yeni Albümler ~ Müzik Haberleri ~ Yabancı Albümler ~ Şarkı Sözleri

LÜTFEN BİR KAÇ SANİYE BEKLEYİNİZ...

4 Şubat 2010 Perşembe

Cok Guzel Hareketler Bunlar 7 Subat izle

reklam
Çok Güzel Hareketler Bunlar – 7 Şubat Pazar

BKM Mutfak’ta; Türk işi, Slumdog Millionaire!

İnşaat işçilerinden birine piyangodan büyük ikramiye çıkar. Diğer işçiler durumdan pay almaya çalışınca herkesin gerçek yüzü de ortaya çıkar.

Bu haftanın diğer bir skecide Slumdog Millionaire’in Çarıklı Milyoner versiyonu. Yarışmaya katılan genç, bütün soruları bilmektedir. Peki nedir bunun sebebi?

Dizilerde figüran olarak çalışan adam, bir gün çok ünlü bir oyuncu olmanın hayaliyle yaşamaktadır. Adam bu konuda öyle inatçıdır ki, bu ona tahmininden de pahalıya patlayacaktır.

Gazetede yer alan haberle mağdur olup, tazminat alacakları ümidine kapılan adamlar bu uğurda dayak bile yerler. Ama yasalar değişince yedikleri dayak yanlarına kar kalır!
Evlilikleri kopma noktasına gelen çift, aile terapistine gider. Terapistin ilginç terapi yöntemleri çiftin sorunlarını çözmekte başarılı olamayacak gibi gözükse de, terapistin biraz kaçık olması dengeyi sağlayacaktır.

Çok Güzel Hareketler Bunlar yeni bölümüyle bu akşam Kanal D’de. Sakın kaçırmayın! Reklam
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş
reklam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap...

Benzer Müzik Albümleri

 
Müzik Severiz Müzik Sever Hobiler Müzik DinleYeni Müzik Albümleri New video music Bedava Müzik Dinle MüzikYeni Klipler