www.Muzikseveriz.blogspot.com

Copyright © 2009 Bu Sitede herhangi bir şekilde mepe-3 dinletme veya mepe-3 kaydetme bulunmamaktadır. Sitemizde albüm tanıtımları, şarkı sözleri, sanatçı biyografileri ve klipleri mevcuttur. Site içeriğinde uygun olmayan materyal hakkında bize ulaşın

Menü

Anasayfa ~ Yeni Albümler ~ Müzik Haberleri ~ Yabancı Albümler ~ Şarkı Sözleri

LÜTFEN BİR KAÇ SANİYE BEKLEYİNİZ...

12 Şubat 2010 Cuma

Ask-i memnu 60. bolum izle

reklam
Aşk-ı Memnu 60. en son bölüm özeti full- izle

Kanal D’nin sevilen yapımı Aşk-ı Memnu dizisinde bu hafta yine nefesler tutldu. Aşk-ı Memnu 60. en son böülümünde Behlül ve Bihter’in dansı damgasını vurdu. İşte Aşk-ı Memnu 60. bölüm özeti;

Aşk-ı Memnu dizisinin bu haftaki bölümünde işler daha da karışmaya başladı. Yasak aşk gün geçtikçe açığa çıkmaya daha da yakınlaşıyor. Aşk-ı Memnu’da Bihter ve Behlül için tehlike çanları artık fazla fazla çalmaya başladı. Nihat’ın Adnan Bey’e söyledikleri, Hilmi Bey’in tehditleri, Adnan Bey’i artık herşeyden şüphelenmeye, Bihter ve Behlül’ü göz hapsine almasına neden oldu.

BEŞİR HASTANEDEN ÇIKTI

Beşir bu bölümde hastaneden çıktı ve Adnan Bey’in ablasının yanına yerleşti. Aşk-ı Memnu’nun bu bölümünde Beşir’in hastaneden çıkmasıda Behlül ve Bihter’i iyice endişelendirmeye başladı. Bihter, Beşir’e karşı sinirlerine hakim olamamaya başladı.

Beşir’in Ahsen Hanım’ın evine yerleşmeye gittiği sırada Adnan Bey, Ahsen hanımı aradı ve Hilmi Önal’ın yaptıklarından kafası karışan Adnan Bey, Ahsen Hanım’dan yardım istedi. Onu teselli eden ablası sorun etmemesini ve bunların kötü bir oyun olduğunu söyledi. Ancak bunun Hilmi Bey’in yanına kalmamasını istedi ve Hilmi Bey’in ticari hayatına son vermek için harekete geçtiler. Bunların konuşulduğu sırada Hilmi Önal’ın adamı olan Adnan Bey’in şoförü herşeyi duydu ve bunları Hilmi Bey’e söyledi.

Bu olaydan sonra Adnan Bey şoförden de şüphelenmeye başladı ve onu araştırmaları için adam görevlendirdi.

BİHTER VE BEHLÜL’ÜN DANSI DAMGA VURDU

Aşk-ı Memnu dizisinin aşıkları Bihter ve Behlül 60. bölüme yine bir dans ile damga vurdular. Dizinin final sahnesinde bir geceye katılan çift ettikleri dans ile göz doldurdular ve izleyicisini de ekran başına bağladılar.

Aşk-ı Memnu dizisi bölüm özetlerini ve yeni bölüm fragmanlarını yayınlandıktan sonra GazeteVan’dan takip edebilirsiniz…

Reklam
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş
reklam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap...

Benzer Müzik Albümleri

 
Müzik Severiz Müzik Sever Hobiler Müzik DinleYeni Müzik Albümleri New video music Bedava Müzik Dinle MüzikYeni Klipler