www.Muzikseveriz.blogspot.com

Copyright © 2009 Bu Sitede herhangi bir şekilde mepe-3 dinletme veya mepe-3 kaydetme bulunmamaktadır. Sitemizde albüm tanıtımları, şarkı sözleri, sanatçı biyografileri ve klipleri mevcuttur. Site içeriğinde uygun olmayan materyal hakkında bize ulaşın

Menü

Anasayfa ~ Yeni Albümler ~ Müzik Haberleri ~ Yabancı Albümler ~ Şarkı Sözleri

LÜTFEN BİR KAÇ SANİYE BEKLEYİNİZ...

12 Aralık 2009 Cumartesi

Tarkan la 2010 un yilbasi fiyati

reklam
tarkan1Tarkan’ın 2010 fiyatı! Yeni yıla Tarkan'la girmek girmenin fiyatı 1.000 Euro!



2010'a sevdiğiniz sanatçıyı dinleyerek girmenin faturası ağır. Tarkan bu alanda en pahalı sanatçı. Onu dinlemek isterseniz Antalya'ya gidip, kişi başı 1.000 Euro fatura ödemeniz gerekiyor.

Yemek dahil, otel hariç
Yılbaşı için hazırlıklar tamam! Antalya, Kıbrıs, Uludağ ve İstanbul'daki büyük oteller yılbaşı gecesinde müşteri çekmek için ünlü yıldızlarla anlaşma imzaladı. 2010'un ilk dakikalarına Tarkan 'la girmek için Antalya'daki Mardan Palace'a gidip, ön masalardan birine oturmanın bedeli tam 1.000 Euro. Bu rakama limitsiz yerli-yabancı içki ile 12 çeşit ana yemek ve tatlı dahil ama konaklama dahil değil.

Sibel Can 'lı yılbaşı 500 tl
2010'a girişte en pahalı ikinci isim ise Wow Otel İstanbul'da sahne alacak olan Sibel Can... Kişi başı limitsiz içki dahil ünlü sanatçıyı izlemek için 500 TL ile 350 TL arasında bedel ödemek gerekiyor. Mönüde ise yok yok... Ferhat Göçer ve Emel Müftüoğlu- Hayko ikilisini dinleyip yemek yeme bedeli ise 225 TL.

Reklam
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş
reklam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap...

Benzer Müzik Albümleri

 
Müzik Severiz Müzik Sever Hobiler Müzik DinleYeni Müzik Albümleri New video music Bedava Müzik Dinle MüzikYeni Klipler