www.Muzikseveriz.blogspot.com

Copyright © 2009 Bu Sitede herhangi bir şekilde mepe-3 dinletme veya mepe-3 kaydetme bulunmamaktadır. Sitemizde albüm tanıtımları, şarkı sözleri, sanatçı biyografileri ve klipleri mevcuttur. Site içeriğinde uygun olmayan materyal hakkında bize ulaşın

Menü

Anasayfa ~ Yeni Albümler ~ Müzik Haberleri ~ Yabancı Albümler ~ Şarkı Sözleri

LÜTFEN BİR KAÇ SANİYE BEKLEYİNİZ...

26 Aralık 2009 Cumartesi

Sina Bugune Kadar dinle

reklam

       Sina "Bugüne Kadar" biriktirdikleriyle geri döndü.

11 yıllık müzik birikiminin sonunda müzik dünyasına adım atan Sina, uzun süredir çalıştığı ilk albümü öncesi yepyeni şarkısı "Bugüne Kadar"ı yayımlıyor. Sözleri Cansu Kurtçu ve Fettah Can 'a, bestesi ünlü prodüktör Taan Newjam 'e ait şarkının kayıt, mix ve mastering'i Studiooda'da Mehmed Andiçen, vokal kaydı ise Arı Stüdyoları Ulugbek Hekimoğlu tarafıdan yapıldı.
Piyano ve vokalin sade ama çarpıcı bir şekilde kullanıldığı, 90'lı yılların müzik akımlarından etkilenerek hazırlanan "Bugüne Kadar"da Fettah Can'ın akustik, Tan Newjam'in Jiggy Joint Club mix versiyonları dışında, Olcayto Ahmet Tuğsuz'a ait "Seviye" şarkısı ve Suat Ateşdağlı remixi de yer alıyor. "Bugüne Kadar"ın özel efektler kullanılarak hazırlanan post modern video klibi, Murat Onbul yönetmenliğinde Orion stüdyolarında 24 saat süren çekimler sonucunda tamamlandı. Bu klip "CD-Ekstra" şeklinde bir sürpriz olarak dinleyicilerle de buluşacak.
Reklam
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş
reklam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap...

Benzer Müzik Albümleri

 
Müzik Severiz Müzik Sever Hobiler Müzik DinleYeni Müzik Albümleri New video music Bedava Müzik Dinle MüzikYeni Klipler