www.Muzikseveriz.blogspot.com

Copyright © 2009 Bu Sitede herhangi bir şekilde mepe-3 dinletme veya mepe-3 kaydetme bulunmamaktadır. Sitemizde albüm tanıtımları, şarkı sözleri, sanatçı biyografileri ve klipleri mevcuttur. Site içeriğinde uygun olmayan materyal hakkında bize ulaşın

Menü

Anasayfa ~ Yeni Albümler ~ Müzik Haberleri ~ Yabancı Albümler ~ Şarkı Sözleri

LÜTFEN BİR KAÇ SANİYE BEKLEYİNİZ...

24 Aralık 2009 Perşembe

issiz memur alimi mujdesi

reklam

memur_alimiHEM “İŞSİZ”LERE HEM DE “EMEKLİ”LERE MÜJDELİ HABER!...

Hükümet, 2010 yılı bütçesinde yaptığı değişiklik ile önümüzdeki yıl boşalan kadrolara alınacak memur sayısını iki katına çıkardı. Bu yöntemle kamuya yaklaşık 27 bin kişi alınacak.

Meclis Genel Kurulu'nda 2010 yılı bütçesinin maddeleri görüşülürken AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ ve arkadaşları tarafından bir önerge verildi. Önerge kapsamında 2010'da yılında emeklilik, istifa, ölüm, nakil gibi nedenlerle boşalan kadroların yüzde 25'i oranında yeni memur alınmasına ilişkin hüküm yüzde 50 olarak değiştirildi. Böylece alınacak memur sayısı 13 bin 750 kişiden 27 bin 500 kişiye yükseltilmiş oldu. Gelecek yıl ayrıca yüksek öğretim kurumları için 4 bin ve diğer kamu kurumları için de 21 bin adet eleman alınacak. Öğretim elemanı ihtiyacı için 7 bin atama yapılabilecek.

Bu arada Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, emeklilerin durumunun bütçe imkanları çerçevesinde iyileştirileceğini söyledi. Şimşek'in bu açıklaması, basında emeklilere 100-150 lira zam yapılabileceği yönündeki haberlerin ardından gelmesi nedeniyle önem taşıyor.
Reklam
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş
reklam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap...

Benzer Müzik Albümleri

 
Müzik Severiz Müzik Sever Hobiler Müzik DinleYeni Müzik Albümleri New video music Bedava Müzik Dinle MüzikYeni Klipler