www.Muzikseveriz.blogspot.com

Copyright © 2009 Bu Sitede herhangi bir şekilde mepe-3 dinletme veya mepe-3 kaydetme bulunmamaktadır. Sitemizde albüm tanıtımları, şarkı sözleri, sanatçı biyografileri ve klipleri mevcuttur. Site içeriğinde uygun olmayan materyal hakkında bize ulaşın

Menü

Anasayfa ~ Yeni Albümler ~ Müzik Haberleri ~ Yabancı Albümler ~ Şarkı Sözleri

LÜTFEN BİR KAÇ SANİYE BEKLEYİNİZ...

20 Aralık 2009 Pazar

Avatar Filmi izle fragmani

reklam


AVATAR İZDİHAMI!.. TÜM DÜNYAYLA AYNI ANDA ÜLKEMİZDE DE GÖSTERİME GİREN “AVATAR” SALONLARI DOLDURDU!.. AYRINTILAR VE FRAGMAN İÇİN TIKLAYIN!..




Türk sinemasever, 'Avatar'ı izlemek için yarışta! Sinema salonları dolup taştı, filmi seyretmek isteyenler 1 hafta sonrasına bilet bulabiliyor.

Tüm dünyayla aynı anda ülkemizde de vizyona giren "Avatar" filmi, Türk seyircinin gözdesi oldu. Vizyonda onlarca yerli ve yabancı film olmasına rağmen tercihini 500 milyon dolar bütçeli "Avatar"dan yana kullanan sinemaseverler, salonları doldurdu. İstinyePark AFM'deki yetkililer, Avatar'ın adeta izdiham yarattığını açıkladı. Rekor bütçeli filmin 250 kişilik 2 ayrı salonda gösterimde olduğunu söyleyen yetkililer, "Diğer filmler için 30-40 kişi bilet alırken, Avatar'ın gösterildiği salonlarda yer kalmıyor" dedi. Yetkililer, Avatar'ı izlemek isteyenlere ancak 1 hafta sonrasına bilet verebildiklerini ekledi.

Oscarlı yönetmen James Cameron'ın "Hayatımın filmi" dediği Avatar, 500 milyon dolarlık bütçesiyle sinema tarihine adını altın harflerle yazdırdı.

İstinyepark AFM'nin yanı sıra daha birçok sinema salonu yetkilisi, Avatar için ellerinde bilet kalmadığını söyledi. Özellikle hafta sonu olması nedeniyle sinemalarda Avatar izdihamı yaşandığını söyleyen yetkililer, "Bu ilginin en az 1 ay süreceğini düşünüyoruz" açıklamasında bulundu.


Reklam
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş
reklam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap...

Benzer Müzik Albümleri

 
Müzik Severiz Müzik Sever Hobiler Müzik DinleYeni Müzik Albümleri New video music Bedava Müzik Dinle MüzikYeni Klipler