www.Muzikseveriz.blogspot.com

Copyright © 2009 Bu Sitede herhangi bir şekilde mepe-3 dinletme veya mepe-3 kaydetme bulunmamaktadır. Sitemizde albüm tanıtımları, şarkı sözleri, sanatçı biyografileri ve klipleri mevcuttur. Site içeriğinde uygun olmayan materyal hakkında bize ulaşın

Menü

Anasayfa ~ Yeni Albümler ~ Müzik Haberleri ~ Yabancı Albümler ~ Şarkı Sözleri

LÜTFEN BİR KAÇ SANİYE BEKLEYİNİZ...

17 Kasım 2009 Salı

TRT Müzik yayın hayatına başladı

reklam
trtmuzikMüzikseverler tarafından merakla beklenen TRT Müzik Kanalı, TRT Tepebaşı Stüdyoları'nda düzenlenen gala gecesiyle yayın hayatına başladı.


Galaya, Başbakan Yardımcısı ve TRT'den Sorumlu Devlet Bakanı Bülent Arınç, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, İstanbul Valisi Muammer Güler ve İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın katıldı. Çok sayıda sanatçı da galada yerini aldı.

Bülent Arınç, girişte basın mensuplarına yaptığı açıklamada, TRT Turizm ve Belgesel kanalın da geçtiğimiz günlerde açıldığını anımsatarak, TRT'nin TRT Türk, TRT Şeş ve TRT Müzik kanallarıyla yoluna devam ettiğini söyledi.

TRT Müzik kanalıyla vatandaşların TRT'nin arşivini dinleme imkanını yakalayacağını ifade eden Arınç, "TRT atılımlarına devam edecek. TRT'nin her kanalı Türkiye'nin özlediği, beklediği kanallardan biri olacak. TRT her gün yeni bir atılım içinde. Çok değerli üstatlar var. Hepsi bu açılış töreninde, ayrıca seviniyoruz. Bu hayırlı olsun. 24 saat müziğin her çeşidini halkımıza sunarak sevindireceğiz. TRT'nin her kanalı halktan büyük bir takdir topluyor. Hayırlı olsun.

Basın mensuplarının "Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya'nın dinleme olaylarıyla ilgili AK Parti hakkında inceleme başlattığı" iddiasına ilişkin sorusu üzerine Bakan Arınç, "Aman yarabbim... Böyle bir gecede bunları sormayın lütfen" dedi.

TRT Müzik kanalının açılış gecesinde süperstar Ajda Pekkan ve minik serçe Sezen Aksu birlikte aynı sahneyi paylaşarak geceye katılan davetlilere ve televizyonları başında izleyen izleyicilere uzun süre unutulmayacak bir gece yaşattı. İkiliye, Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası eşlik etti.

Basın mensuplarına sadece Ajda Pekkan ve Sezen Aksu 'nun birlikte sahneye çıktığı dakikalar çekim izni verildi.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen gecenin diğer dakikalarında Türk Sanat Müziği sanatçısı Emel Sayın, Kubat, Sümer Ezgü, Burhan Öcal, Burak Kut, Mustafa Keser, Azerbaycan'dan Azerin ile Bosna-Hersek'ten Hanka Paldum'un da sahneye çıktığı öğrenildi.

TRT Müzik Açılışı videosu
Reklam
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş
reklam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap...

Benzer Müzik Albümleri

 
Müzik Severiz Müzik Sever Hobiler Müzik DinleYeni Müzik Albümleri New video music Bedava Müzik Dinle MüzikYeni Klipler