www.Muzikseveriz.blogspot.com

Copyright © 2009 Bu Sitede herhangi bir şekilde mepe-3 dinletme veya mepe-3 kaydetme bulunmamaktadır. Sitemizde albüm tanıtımları, şarkı sözleri, sanatçı biyografileri ve klipleri mevcuttur. Site içeriğinde uygun olmayan materyal hakkında bize ulaşın

Menü

Anasayfa ~ Yeni Albümler ~ Müzik Haberleri ~ Yabancı Albümler ~ Şarkı Sözleri

LÜTFEN BİR KAÇ SANİYE BEKLEYİNİZ...

22 Kasım 2009 Pazar

Susan Boyle dinle

reklam


GEÇTİĞİMİZ YIL KATILDIĞI YARIŞMADA GÜÇLÜ SESİYLE MİLYONLARI KENDİSİNE HAYRAN BIRAKAN SUSAN BOYLE, İLK ALBÜMÜ DAHA PİYASAYA ÇIKMADAN SATIŞ REKORLARI KIRMAYA BAŞLADI!..


       Yarışmaya ilk katıldığında fiziki görüntüsü nedeniyle tepki çeken Susan Boyle, sesiyle kısa sürede herkesi etkilemeyi başardı. Her ne kadar yarışmada birinci olamasa da yolu bir kez açılmıştı. Yarışma sonrası hızlı bir albüm hazırlama sürecine giren Boyle, çalışmalarını tamamladı. Susan Boyle’nin “I Dreamed a Dream” adlı albümü 23 Kasım’da piyasaya çıkıyor. Boyle, ilk albümünde yeni imajıyla dikkat çekiyor.



        Boyle’un adı, kısa süre sonra süre sadece İngiltere’de değil, dünyanın pek çok ülkesinde anılmaya başladı. Televizyon kanallarındaki programlara katıldı, gazetelerde röportajları çıktı. İnternetteki video görüntüleri izlenme rekorları kırdı. 48 yaşında profesyonel şarkıcı olmaya karar veren Boyle, sonunda amacına bir nebze de olsa yaklaşmış oldu.


Ancak Susan Boyle, yarışmada umduğunu bulamadı. İkinci olan Boyle, yaşadığı stres ve yorgunluk üzerine rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı ve bir süre tedavi gördü. Kendini kısa sürede toparladı ama epeyce bir süre ortada görülmedi. Bu sırada, en büyük hayalini gerçekleştirmeye çalışıyordu. Profesyonel bir şarkıcı olabilmek için kolları sıvayan San Boyle, bu süre içinde “I Dreamed a Dream” adlı albümünü hazırladı. İngiliz The Sun gazetesinde yer alan habere göre, 12 şarkının bulunduğu albüm, satışa çıkmadan önce tüm zamanların en çok satış öncesi sipariş alan albümü olmayı başardı bile…


İŞTE SUSAN BOYLE’UN İNANILMAZ PERFORMANSI




Reklam
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş
reklam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap...

Benzer Müzik Albümleri

 
Müzik Severiz Müzik Sever Hobiler Müzik DinleYeni Müzik Albümleri New video music Bedava Müzik Dinle MüzikYeni Klipler