www.Muzikseveriz.blogspot.com

Copyright © 2009 Bu Sitede herhangi bir şekilde mepe-3 dinletme veya mepe-3 kaydetme bulunmamaktadır. Sitemizde albüm tanıtımları, şarkı sözleri, sanatçı biyografileri ve klipleri mevcuttur. Site içeriğinde uygun olmayan materyal hakkında bize ulaşın

Menü

Anasayfa ~ Yeni Albümler ~ Müzik Haberleri ~ Yabancı Albümler ~ Şarkı Sözleri

LÜTFEN BİR KAÇ SANİYE BEKLEYİNİZ...

13 Kasım 2009 Cuma

Kirac Yeni Albüm Yolcu 2009 dinle

reklam
kiracKIRAÇ’IN, YENİ ALBÜMÜ “YOLCU” MÜZİK MARKETLERDEKİ YERİNİ ALIYOR..

"12 eserin" yer aldığı Kıraç’ın “Yolcu” albümünde Âşık Veysel, İzzet Altınmeşe, Selahattin Bölük’e ait eserlerin yanında, anonim eserler de yer alıyor.



Her albümünde Türk halk ezgilerini kendi müziğiyle yorumlayan Kıraç, “Bize ait eserleri Rock müziğiyle harmanlamayı, onları bugüne taşıyarak yeni kuşaklarla buluşturmayı seviyorum. Bu topraklarda doğan tınıları Cem Karaca, Barış Manço gibi ben de müziğimle bütünleştirmek, onların başlattığı bu yolda, yürümek için çalışıyorum.”Dedi.



Âşık Veysel’den “Sazım Ben Gidersem”, İzzet Altınmeşe’den “Mecnunum Leyla”, “Hanımey”, Selahahtin Bölük’ten “Ahu Gözlüm” adlı eserler, yine bildiğimiz “Karakaş Gözlerin Elmas”, “Uyan Sunam Uyan”, “Erzurum’dan Çevirdiler Yolumu”, “Cemilem”, “Ramizem”, “Mezar Arasında Harman Olur mu?” adlı halk ezgileri Kıraç yorumuyla, Kasım ayının son haftasında müzik marketlerde yerini alacak.



Bu arada 20 Kasım 2009 Cuma günü Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlenecek konserde Kıraç, yeni albümündeki eserleri ilk kez seslendirecek. Reklam
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş
reklam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap...

Benzer Müzik Albümleri

 
Müzik Severiz Müzik Sever Hobiler Müzik DinleYeni Müzik Albümleri New video music Bedava Müzik Dinle MüzikYeni Klipler