www.Muzikseveriz.blogspot.com

Copyright © 2009 Bu Sitede herhangi bir şekilde mepe-3 dinletme veya mepe-3 kaydetme bulunmamaktadır. Sitemizde albüm tanıtımları, şarkı sözleri, sanatçı biyografileri ve klipleri mevcuttur. Site içeriğinde uygun olmayan materyal hakkında bize ulaşın

Menü

Anasayfa ~ Yeni Albümler ~ Müzik Haberleri ~ Yabancı Albümler ~ Şarkı Sözleri

LÜTFEN BİR KAÇ SANİYE BEKLEYİNİZ...

6 Aralık 2009 Pazar

NEFES ALDiRMAK İcİN GELDİLER

reklam



Anıl Altınöz,Gürkan Bozacı,Targan Türe ve Mehmet Demirdelen’den oluşan “Nefes”, uzun soluklu sahne çalışmalarından sonra 2009 Mart ayında yapımcılığını ve prodüktörlüğünü kendilerinin üstlendikleri ilk albümlerinin çalışmasına başladı.





Albümde yer alan tüm şarkıların söz ve müzikleri Nefes’e ait. Yedi şarkıdan oluşan albümün kayıtları İstanbul Noiseist Stüdyosu'nda Çağan Tunalı tarafından yapıldı ve mixlendi.
Nefes”in ilk klibi "Yorgun", Digimind tarafından Kuzguncuk'ta çekildi.


Aslında "imkansız aşk" olarak tanımlanan bir ilişkinin, inadına yaşanarak pürüzsüz bir hale getirilmesini konu alan şarkının yönetmenliğini; Can Fakioğlu, Yönetmen asistanı: Elif Yalçıner, Sanat Yönetmeni: Özge Arıman, Görüntü Yönetmeni: Volga Yıldız Yapımcılığını: Özgür Akbaba yaptı.

 Klipteki , sevginin sonsuza kadar her koşulda yaşanabildiğini bizlere yansıtan oyuncular ise Azak Kübalı ile Gülşah Büktür’ dür.

Müziğin, onlar için hayat kadar değerli ve bir insan ömrü kadar yaşamlarında yer alacağına inanan grup üyeleri, bu birlikteliği ifade edebilecek sözcüğün "Nefes" olmasına karar verdiler.
Reklam
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş
reklam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap...

Benzer Müzik Albümleri

 
Müzik Severiz Müzik Sever Hobiler Müzik DinleYeni Müzik Albümleri New video music Bedava Müzik Dinle MüzikYeni Klipler