www.Muzikseveriz.blogspot.com

Copyright © 2009 Bu Sitede herhangi bir şekilde mepe-3 dinletme veya mepe-3 kaydetme bulunmamaktadır. Sitemizde albüm tanıtımları, şarkı sözleri, sanatçı biyografileri ve klipleri mevcuttur. Site içeriğinde uygun olmayan materyal hakkında bize ulaşın

Menü

Anasayfa ~ Yeni Albümler ~ Müzik Haberleri ~ Yabancı Albümler ~ Şarkı Sözleri

LÜTFEN BİR KAÇ SANİYE BEKLEYİNİZ...

24 Ekim 2009 Cumartesi

Kıvanç tatlıtuğun birkikte basıldığı güzel manken

reklam
“Aşk-ı Memnu”nun önceki akşam yayınlanan bölümünde, Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı Behlül karakteri, yasak aşkı Bihter’i (Beren Saat) barda tanıştığı güzelle aldattı. Yatak sahnelerinde Tatlıtuğ ile birlikte kamera karşısına geçen manken Dilek Çelik çekimlerde yaşadıklarını anlattı.

MİLYONLARI ekran başına kilitleyip her perşembe reyting rekorları kırarak birinci olan “Aşk-ı Memnu” dizisi, sevişme ve öpüşme sahneleriyle de ses getiriyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat arasındaki yasak aşkı yakından takip eden Kanal D izleyicileri, önceki gün ekrana gelen bölümde bir şok daha yaşadı. Ve Tatlıtuğ’un canlandırdığı Behlül, tek gecelik kaçamağının sabahında Bihter’e yakalandı. Yataktaki meçhul güzelin kimliği dizi yayınlandıktan bir gün sonra ortaya çıktı. RTÜK’ün uyarısı nedeniyle ekrana getirilmeyen sevişme sahnelerinde Dilek Çelik rol aldı.

Yataktaydık ama sevişmedik

Seksi manken Çelik , dizideki o sahnelerle ilgili “Benim fotoğraflarımı ajans kataloğundan görmüşler. Çağırdılar ve aynı gün çekime girdim. Çıplak olarak yataktaydık ama sevişmedik. Bu arada ilerleyen bölümlerde de yer alacağım söylendi” dedi.

"Aşk-ı Memnu" yine zirvede

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Nebahat Çehre ve Selçuk Yöntem’in oynadığı, Halit Ziya Uşaklıgil’in unutulmaz eserinden günümüze uyarlanan Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi “Aşk-ı Memnu”nun perşembe akşamı ekrana gelen bölümü, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 17.5 reyting ve yüzde 41.3 izlenme payı, Tüm Kişiler’de de yüzde 13.4 reyting ve yüzde 31.4 ile yine birinci oldu. Reklam
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş
reklam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap...

Benzer Müzik Albümleri

 
Müzik Severiz Müzik Sever Hobiler Müzik DinleYeni Müzik Albümleri New video music Bedava Müzik Dinle MüzikYeni Klipler