www.Muzikseveriz.blogspot.com

Copyright © 2009 Bu Sitede herhangi bir şekilde mepe-3 dinletme veya mepe-3 kaydetme bulunmamaktadır. Sitemizde albüm tanıtımları, şarkı sözleri, sanatçı biyografileri ve klipleri mevcuttur. Site içeriğinde uygun olmayan materyal hakkında bize ulaşın

Menü

Anasayfa ~ Yeni Albümler ~ Müzik Haberleri ~ Yabancı Albümler ~ Şarkı Sözleri

LÜTFEN BİR KAÇ SANİYE BEKLEYİNİZ...

30 Ağustos 2011 Salı

Kudsi Ergüner - Sufiyan dinle 2011

reklam

Üretici : Ekinoks Müzik
Barkod : 8697445501067
Türü : Enstrumantal
Dili : Türkçe
Yayın Tarihi : 17/08/2011
Ürün adedi : 1 CD
Süre : 56:46 Dakika
Format : CD
Stok durumu : var

Albümdeki Eserler

  1. Vals
  2. Buse
  3. Itri
  4. Vecd
  5. Isfahani
  6. Fuga

Reklam
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş
reklam

29 Ağustos 2011 Pazartesi

Erdal Erzincan – Girdabı Mihnet 2011 yeni Albümünü Dinle

reklam
Erdal Erzincan 2011 Girdab-ı Mihnet albümü müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Erdal Erzincan 2011 Girdab-ı Mihnet albümü sitemize eklenmiştir.

Aşağıdan Dinleyebilirsiniz...
Reklam
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş
reklam

25 Ağustos 2011 Perşembe

Gülben Ergen Şarkilari Dinle, Yeni Şarkilari Son Albüm Şarkilari

reklam

Türk pop müziğinin güleryüzlü sanatçısı o. Yeni bir anne o. Sempatik kişiliği ve pozitif enerjisiyle tabiki Gülben Ergen'den bahsediyoruz. sarkilari.blogspot.com olarak sizlere Gülben Ergen'in sevilen tüm şarkıları ile oluşturulmuş bir liste hazırladık. Hemen yukarıdan bu Gülben Ergen şarkılarının keyfini çıkarabilirsiniz.

Eğer Gülben Ergen'in şarkılarını dinlemeyi seviyorsanız, %100 müzik keyfi ve Gülben Ergen tarafından kendinize 7x24 müzik yayını imkanı sağlayabilmeniz için, Gülben Ergen'in orijinal albümlerini satın almayı ihmal etmeyin. Hiçbir online yayın orijinal albümün yerini tutmaz, çünkü sadece internete bağlıyken yararlanabilirsiniz.

Bu kayıt "Gülben Ergen Şarkilari Dinle, Yeni Şarkıları Son Albüm Şarkıları" adı ile kaydedilmiş.

Şarkıların yüklenmesi 10-15 saniye sürebilir.. Lütfen bekleyin..



Reklam
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş
reklam

2011 - En Çok Dinlenen Şarkıları

reklam

Türkiyede büyük bir kesime hitap eden Tv ve Radyo yayınları olan KraL Tv & KraL Fm 2011 yılı en çok dinlenen şarkıları bir albümde topladı.
Albümde En çok dinlenen 15 şarkı bulunuyor.

Albümü Sitemizden Online Olarak Dinleyebilirsiniz…

Albümdeki Şarkı Listesi :

1. Tarkan – Öp
2. Sinan Akçıl & Hande Yener – Atma
3. Gülşen – Yeni Biri
4. Funda Arar – İkimiz (Remix)
5. Sezen Aksu – Hadi Bakalım
6. Mustafa Ceceli & Elvan Günaydın – Eksik (Mustafa Ceceli Mix)
7. Bengü – Aşkım
8. Soner Sarıkabadayı – Pas
9. Nil Karaibrahimgil – Hakkında Herşeyi Duymak İstiyorum
10. Sıla – Acısa da Öldürmez
11. Sertab Erener – Asla
12. Model – Buzdan Şato
13. Yalın – Ah Be Kardeşim
14. Nilüfer & Şebnem Ferah – Erkekler Ağlamaz
15. Emre Aydın – Bu Yağmurlar



Klipler Otomatik Olarak Sonrasındaki Klibe Geçecektir. Bir Sonraki Klibe Geçmek için >| işaretine basabilirsiniz.



2011 en çok dinlenen Şarkıları, 2011 en çok dinlenenler, 2011 en iyi klipler, 2011 en iyi müzikler, 2011 en iyi pop müzikler, 2011 en iyileri, 2011 pop müzikleri, 2011 yılı en çok dinlenen müzikler, Bu yılın en çok dinlenen Şarkıları, Bu yılın en iyi müzikleri, En Çok DinLenen Şarkılar, Kral Pop, KraL pop 10, Kral Pop 15, KraL Pop 20, Kral Pop 2011, Kral Pop 2011 albümü, Kral Pop 2011 dinle, Kral Pop 2011 Kral Pop, Kral Pop 2011 Kral Pop albümü dinle, Kral Pop 2011 Kral Pop albümünü dinle, Kral Pop 2011 son albümü, Kral Pop 2011 son albümü dinle, Kral Pop 2011 yeni albümü, Kral Pop albümü dinle, Kral Pop dinle, Kral Pop klipleri, Kral Pop müzikleri, Kral Pop son albümü, Yılın en iyi müzikleri Reklam
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş
reklam

18 Ağustos 2011 Perşembe

Onur - Camdan Bişey Aşk 2011 son albümü dinle

reklam
Onur - Camdan Bişey Aşk 2011 albümü müzik severlerle buluştu pop müzik dinlemeyi sevenlerin beğeni ile dinleyeceği Onur Camdan Bir şey Aşk 2011 albümü dinlemeniz için sitemize eklenmiştir.

Müzik marketlerde sunulan albümde 5 eser bulunuyor. İyi Dinlemeler.

Albümü Şarkı Listesi:

1. Onur – Pembe Panjur
Söz & Müzik: Omur Küser
2. Onur – Onursuz Olmasın Aşk
Söz: Sezen Aksu Müzik: Sezan Aksu, Uzay Heparı
3. Onur – İyiki Doğdun
Söz & Müzik: Taner Çalık
4. Onur – Sultan Süleyman
Söz: Aysel Gürel Müzik: Onno Tunç
5. Onur – Pembe Panjur (Remix)
Söz & Müzik: Omur Küser

Reklam
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş
reklam

17 Ağustos 2011 Çarşamba

Demet Akalın Aşk 2011 son Albümü Dinle

reklam

Her albümüyle yıllardır müzik listelerinin baş sıralarına oturmayı başaran Demet Akalın, 2011 yazı için özel hazırladığı ve merakla beklenen albümü "AŞK"ı önümüzdeki günlerde sevenlerine sunacak. Yıllardır dillerden düşmeyen şarkılara imza atan Demet Akalın, AŞK adını verdiği yeni albümüyle yaza yine iddialı bir giriş yapıyor. Yazın müjdecisi yeni albümünde birbirinden güzel 6 şarkıya yer veren sanatçının seslendirdiği şarkılar her zaman olduğu gibi bu yıl da yaza damgasını vuracak.

Albümde, daha piyasaya çıkmadan ses getiren "Aşk" şarkısı, Akalın'ın prensim dediği Ceyhun Çelik imzasını taşıyor. Düzenlemelerde Erhan Bayrak, Erden Kınay ve David Şaboy ile çalışan Demet Akalın'ın bu albümdeki en büyük süprizi ise, herkesin çok sevdiği Ferdi Tayfur şarkısı "Ben de Özledim". Bir dönemin en çok sevilen şarkılarından olan "Ben de Özledim"e kendi yorumu ve soundunu katarak güncelleştiren Demet Akalın, bu şarkıyı yeniden gündeme getirmekten çok mutlu olduğunu belirtiyor.

Seyhan Müzik etiketiyle çıkacak albüm fotoğrafları için Nihat Odabaşı'nın kamerası karşısına geçen Demet Akalın formunun zirvesinde görüntüsü ve muhteşem fotoğraf kareleriyle kulaklara olduğu kadar göze de hitap edecek.Kış ayları boyunca aralıksız konser veren Demet Akalın, daha albüm çıkmadan iki katına çıkan konser taleplerine yetişmeye çalışıyor. Şimdiden Mayıs ve Haziran ayını tamamen dolduran sanatçı, büyük merakla beklenen konserlerinde yeni şarkıları, yeni showları ve süprizleriyle önümüzdeki günlerde sevenleriyle buluşacak.


Albümdeki Eserler

Aşk
Söz & Müzik: Ceyhun Çelikten

Sabıka
Söz & Müzik: Ceyhun Çelikten

Deliyim
Söz & Müzik: Evrim Dökme

Aşk (Erdem Kınay Versiyon)
Söz & Müzik: Ceyhun Çelikten

Yanan Ateşi Söndürdük
Söz: Cansu Kurtçu Müzik: Fettah Can




demet akalın - aşk



Demet Akalın Aşk Şarkı Sözleri

aşk aşk aşk

Aşk her şeyi geleceğe bırakır
En sevdiğim yanı hep önüne baktırır
Düşünmeden geçmişi sildirir
Bi bakmışsın ki ..
Düşünmeden yeni sevdirir
Bi bakmışsın’ ki gelinlik giydirir… Reklam
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş
reklam

16 Ağustos 2011 Salı

Pierre de Fermat Matematikçi Hayatı

reklam
GoogLe'den anma Pierre de Fermat (Hukukçu, Matematikçi)

Pierre de Fermat (piyer dö ferma okunur) ( 12 Ocak 1665)

Bask kökenli Fransız hukukçu ve matematikçi. İlk öğrenimini doğduğu şehirde yapmıştır. Yargıç olmak için çalışmalarına Toulouse’de devam etmiştir. Fermat, memurluğunun yoğun işlerinden geriye kalan zamanlarında matematikle uğraşmıştır. Arşimet'in eğildiği diferansiyel hesaba geometrik görünümle yaklaşmıştır. Sayılar teorisinde önemli sonuçlar bulmuş, olasılık ve analitik geometriye de katkılarda bulunmuştur.


Günümüzde hatırlanmasının en önemli sebebi Fermat'nın Son Teoremi'dir. Modern sayılar kuramının kurucusu olarak kabul edilen 17. yüzyıl matematikçisi Pierre de Fermat'nın adını taşıyan bu teorem, şu şekilde ifade edilebilir:

Herhangi x, y, ve z pozitif tam sayıları için,

x^n + y^n = z^n \;

ifadesini sağlayan ve 2'den büyük bir doğal sayı n yoktur. Fermat, bu problemi çözmüş, kanıtı da Eski Yunanlı matematikçi Diaphontos'un Arithmetika adlı kitabının kendindeki kopyasının sayfalarından birinin kenarına 1637'de şöyle yazmıştı:

x, y, z ve n pozitif tamsayılar ve n>2 olmak koşuluyla, x^n + y^n = z^n denkleminin çözümü yoktur. Ben bunun kanıtını buldum, ama kanıtı bu kenar boşluğuna sığdırmak olanaksız.

Ancak bu kanıt bulunamamıştır. Fermat'tan sonra matematikçiler bu önermenin bir türlü içinden çıkamamışlardır. Fermat'ın bıraktığı defterler arasında teoremin kanıtına rastlayamadıkları gibi, kendileri de ne doğruluğunu ne yanlışlığını kanıtlayabilmişlerdir. Yıllar boyunca (300 yıl sonrasına kadar) bu konuda yapılan çalışmalar sonucu bu teoremin Shimura-Taniyama Konjektürü'nün bir özel durumu olduğu anlaşılmış, ardından da 1993'te İngiliz matematikçi Andrew Wiles, eski öğrencilerinden Richard Taylor'ın da yardımıyla ve cebirsel geometrinin çok karmaşık araçlarını kullanarak teoremi kanıtlamanın bir yolunu bulmuş ve bu kanıtı 1995'te Annals of Mathematics adlı dergide yayımlamıştır. Shimura-Taniyama Konjektürü'nün böylelikle ispatlanması sonucu Fermat'nın Son Teoremi de 1995'te ispatlanmış oldu.

Asal sayılar üzerinde çok durmuştur. Onun bu konuda çeşitli teoremleri vardır. Örneğin,

4n + 1

şeklinde yazılan bir asal sayı p, yalnızca bir tek şekilde iki karenin toplamı olarak yazılabilir.

p = a^2 + b^2 \iff p = 4n + 1

Mesela en ufak asal sayılar p:

5 = 12 + 22 ve 13 = 22 + 32

dir.

Bu teoremi daha sonra Euler kanıtlamıştır.

Fermat, sonsuz iniş 'in metotlarını açıkladı ve bunu 4k+1 formundaki asal sayıların iki kare toplamı olarak yazılabileceğini kanıtlamada kullandı. Farz edelim ki 4k+1 formundaki bir asal sayı iki kare toplamı olarak yazılamasın, öyleyse 4k+1 formunda iki kare toplamı olarak yazılamayan daha küçük bir sayı vardır. Fermat 'ın bu mektupta açıklayamadığı ise küçük sayının daha büyük olan sayıdan nasıl üretileceğidir. Bir varsayım Fermat 'ın bu adımı nasıl gerçekleştireceğini bilmediğini söylemektedir, ancak şu bir gerçektir ki Fermat 'ın metodunu açıklamada düşmüş olduğu bu çıkmaz, matematikçilerin ilgisini konu üzerinde yitirmesine neden olmuştur. Ve bu Euler 'in bu konudaki problemleri tekrar ele alıp bu boşlukları doldurmasına dek sürmüştür. Reklam
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş
reklam

Ebru Yaşar son albüm Delidir Dinle 2011

reklam

Ebru Yaşar Delidir 2011 Albümü ile müzik market raflarındaki yerini aldı hayranları ve müzik severlerle buluştu Ebru yaşar‘ın 2011 yeni albümü sitemize eklenmiştir aşağıdaki müzik player yardımı ile Ebru Yaşar Delidir 2011 Albümünü dinleyebilirsiniz…

Ebru Yaşar Delidir 2011 Albümü Şarkıları

01. Ebru Yaşar Delidir
02. Ebru Yaşar Sekiz İle Dokuz
03. Ebru Yaşar Mutluluklar Dileriz
04. Ebru Yaşar Şüphe
05. Ebru Yaşar Gözlerimde Gece Oldu
06. Ebru Yaşar Delidir (Kürtçe)
07. Ebru Yaşar Aramam Seni
08. Ebru Yaşar Rakı Koydum Fincana (Mican)
09. Ebru Yaşar Yarabbim
10. Ebru Yaşar Yalan Gerisi
11. Ebru Yaşar Delidir (Arapça)
12. Ebru Yaşar Gözlerimde Gece Oldu (Remix)
13. Ebru Yaşar Kahve Koydum Fincana (Mican)


Reklam
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş
reklam

15 Ağustos 2011 Pazartesi

Alişan Yeni ve Son Albüm - 10 dinle 2011

reklam
Sevilen sanatçı Alişan 10 numara bir albümle karşımızda Alişan 10 2011 Albümü müzik market raflarındaki yerini aldı müzik severlere ve hayranlarına merhaba dedi Alişan 10 2011 Albümünü aşağıdaki müzik player yardımıyla indirmeden online dinleyebilirsiniz…

Alişan 10 2011 Albümü Şarkıları

1. Alişan Benim Aşkım
2. Alişan Ne Diyebilirim
3. Alişan Ahlara Vahlara
4. Alişan Figüran
5. Alişan Benim İçin Ağla
6. Alişan Çalıntı Şarkı
7. Alişan Tezkere
8. Alişan Tez Geceler



Ceyhun Çelikten’in askerde yaptığı şarkılar, Alişan’ın sesi ile hayat buldu.

Alişan’ın albümünün ismi ‘’10’’ çünkü Alişan 10 numara bir albüm yaptığını düşünüyor, kariyerindeki en iyi ve 10. albümünü gururla siz müzik severlere sunuyor..

Yeni albümünde KAYA MÜZİK ile anlaşan Alişan’ın albümünde 8 şarkı var. Albümün çıkış şarkısı olan ve yakında klibini’de izleyeceğiniz "Benim Aşkım" adlı şarkının sözleri Hakkı Yalçın’a, bestesi ise Ceyhun Çelikten’e ait. Albümdeki her şarkıya güvenen Alişan, 10. albümün de birbirinden değerli isimler ile çalıştı.

Hakkı Yalçın ve Ceyhun Çelikten dışında, yine asker arkadaşı olan Nezih Üçler’den de "Teskere" isimli eğlenceli ve anlamlı şarkıyı aldı. Sinan Akçıl ve Gökhan Tepe gibi isimlerden‘ de şarkı alan Alişan, albümünde aranjör olarak Taşkın Sabah, Ceyhun Çelikten ve Erhan Bayrak ile çalıştı. Gökhan Tepe’nin şarkısının aranjesini ise Barış Özşener yaptı. Ayrıca Alişan yeni albümünde Azeri arkadaşı Anar’a ait olan "Tez Geceler" adlı parçayı’da yorumladı.

Yenilenmiş bir şekilde karşımıza çıkan Alişan’ın albüm fotoğraflarını Serkan Şedele çekti. Alişan’ın 10. albümünü dinlerken hem eğlenecek hem de duygusal anlar yaşayacaksınız. ’’10’’ adlı yeni Alişan albümü, Haziran ayında Kaya Müzik etiketi ile müzik marketlerdeki yerini alacak, bu albüm çok konuşulacak!..
Reklam
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş
reklam

14 Ağustos 2011 Pazar

Rafet El Roman yeni albüm Sevgiye Zaman Ver dinle 2011

reklam
Rafet El Roman’ın 2011 yeni ve son albümü “Sevgiye Zaman Ver” tüm müzik marketlerdeki yerini aldı

Rafet El Roman üç yıllık aradan sonra hazırladığı onuncu albümü “Sevgiye Zaman Ver”i tamamladı. Kayıtları Almanya’da Malsch stüdyolarında yapılan albümünde Rafet El Roman rap müzikte dikkatleri çeken ŞANIŞER ile bir düete imza attı.


Albümünde Sibel Can’a verdiği “Edebi Sevgili” adlı şarkıyı da seslendiren Rafet El Roman albümünün ilk klibini “Direniyorum” adlı şarkısına çekti. Emre müzik etiketi ile yayınlanan albümün klibi Venedik’te çekildi.

Albüm Listesi

1.Yanıldım

2.Güle Güle Sevgilim

3.Direniyorum

4.Sen Sen

5.Yanımda Kal

6.Bir Melek Diliyorum

7.Ayrılıktan Bana Söz Etme

8.Tükendiğince

9.Seven Bilir

10.Ebedi Sevgili


Reklam
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş
reklam

9 Ağustos 2011 Salı

Enver Yılmaz - Gençliğim Ziyan Oldu DinLe

reklam
Enver Yilmaz - Gençligim Ziyan Oldu

Enver Yılmaz - Gençliğim Ziyan Oldu Şarkısını Dinle Reklam
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş
reklam

Reyhan Karaca - Yeniden Dinle

reklam
Reyhan Karaca - 03. Yeniden (Ozan Yilmaz Remix)


Reyhan Karaca - 03. Yeniden şarkısı Albümün 3. parçası Reklam
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş
reklam

Reyhan Karaca - Hayat Arkadaşım Dinle

reklam
Reyhan Karaca - 04. Hayat Arkadasim (Yasin Keles Remix)



Reyhan Karaca - Hayat Arkadaşım Dinle Reklam
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş
reklam

Laga Luga Yapma DinLe

reklam

Laga Luga Yapma DinLe
Laga Luga Yapma Şarkısı Reklam
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş
reklam

Yelda - Canım Çekiyor Dinle

reklam


Yelda - Canim Cekiyor
Yelda - Canım Çekiyor Dinle
Yelda - Canım Çekiyor Şarkısı Reklam
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş
reklam

Herşey Serbest Bu Gece Dinle

reklam

Herşey Serbest Bu Gece Şarkısı Reklam
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş
reklam

Ahmet Karacan - Malatyalim Dinle

reklam
Ahmet Karacan - Malatyalim Dinle

Ahmet Karacan-Malatyalim

Ahmet Karacan - Malatyalim Şarkısını Dinle Reklam
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş
reklam

Sezen Aksu - Öptüm 2011

reklam


Reklam
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş
reklam

Power Türk – 2011 Haziran Top 40 Albüm dinle

reklam
Power Türk – Haziran Top 40 – 2011 – Albümü Dinle

Albümü Aşağıdan DinLeyebilirsiniz... Powertürk Pop 40 - 2010 DinLemek İçin Tıkla


PowerTürk 40 Şarkıyı Art Arda DinLe


Albümdeki Parçalar :

Power Türk – Haziran Top 40 – 01. Ajda Pekkan – Yakar Geçerim
Power Türk – Haziran Top 40 – 02. Atiye – Budur
Power Türk – Haziran Top 40 – 03. Ayşe Özyılmazel – Tatlım
Power Türk – Haziran Top 40 – 04. Bengü – Aşkım
Power Türk – Haziran Top 40 – 05. Betül Demir – Hop Dedik
Power Türk – Haziran Top 40 – 06. Bora Duran – Gül Senin Tenin
Power Türk – Haziran Top 40 – 07. Candan Erçetin – Git
Power Türk – Haziran Top 40 – 08. Demet Akalın – Aşk
Power Türk – Haziran Top 40 – 09. Emre Altuğ – Bu Son Olsun
Power Türk – Haziran Top 40 – 10. Funda Arar – İkimiz
Power Türk – Haziran Top 40 – 11. Gece – Ben Öldüm
Power Türk – Haziran Top 40 – 12. Gökhan Keser & Sıla – Hadi Ordan
Power Türk – Haziran Top 40 – 13. Gökhan Özen – Aşk Yorgunu
Power Türk – Haziran Top 40 – 14. Gökhan Tepe – Kırmızı Halı
Power Türk – Haziran Top 40 – 15. Gripin – Beş
Power Türk – Haziran Top 40 – 16. Gülben Ergen & Mustafa Sandal – Şıkır Şıkır
Power Türk – Haziran Top 40 – 17. Gülşen – Yeni Biri
Power Türk – Haziran Top 40 – 18. Hadise – Superman
Power Türk – Haziran Top 40 – 19. Kıraç – Dön Artık
Power Türk – Haziran Top 40 – 20. Kolpa – Son Nefesim
Power Türk – Haziran Top 40 – 21. Levent Dörter – Duvaksız Gelin
Power Türk – Haziran Top 40 – 22. Model – Buzdan Şato
Power Türk – Haziran Top 40 – 23. Model – Değmesin Ellerimiz
Power Türk – Haziran Top 40 – 24. Murat Boz – Aşklarım Büyük Benden
Power Türk – Haziran Top 40 – 25. Murat Boz – Hayat Öpücüğü
Power Türk – Haziran Top 40 – 26. Murat Dalkılıç – Dönmem
Power Türk – Haziran Top 40 – 27. Mustafa Ceceli – Şarkı
Power Türk – Haziran Top 40 – 28. Nazan Öncel – Normal
Power Türk – Haziran Top 40 – 29. Özgün – Sadece Arkadaşız
Power Türk – Haziran Top 40 – 30. Rafet El Roman – Direniyorum
Power Türk – Haziran Top 40 – 31. SeksenDört – Hayır Olamaz
Power Türk – Haziran Top 40 – 32. Serdar Ortaç – Elimle
Power Türk – Haziran Top 40 – 33. Sertab Erener – İstanbul
Power Türk – Haziran Top 40 – 34. Sezen Aksu – Unuttun mu Beni
Power Türk – Haziran Top 40 – 35. Sıla – Kafa
Power Türk – Haziran Top 40 – 36. Sinan Akçıl & Hande Yener – Atma
Power Türk – Haziran Top 40 – 37. Teoman – Tek Başına Dans
Power Türk – Haziran Top 40 – 38. Ümit Sayın & Tarkan – Gitme
Power Türk – Haziran Top 40 – 39. Volga Tamöz & Murat Dalkılıç – Şık Şık
Power Türk – Haziran Top 40 – 40. Yonca Lodi – Tenden Tene

PowerTürk Haziran Top 40 Klip Olarak İZLE



Powertürk Pop 40 - 2010 DinLemek İçin Tıkla Reklam
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş
reklam

5 Ağustos 2011 Cuma

Haziran Gecesi 11.bölüm izle

reklam
Reklam
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş
reklam

Abdurrahman Önül - Yar Muhammed Dinle - 2011 Yeni Albüm Dinle

reklam
Abdurrahman Önül Yar Muhammed Dinle - 2011 Albümü





abdurrahman önül, abdurrahman önül 2011, abdurrahman önül 2011 albümü, abdurrahman önül 2011 albümü dinle, abdurrahman önül 2011 dinle, abdurrahman önül 2011 ilahileri dinle, abdurrahman önül dinle, abdurrahman önül ilahi albümü, abdurrahman önül ilahi albümü dinle, abdurrahman önül ilahileri dinle, abdurrahman önül son albümü dinle, abdurrahman önül yar muhammed 2011, abdurrahman önül yar muhammed 2011 albüm dinle, abdurrahman önül yeni albümü dinle, ilahi dinle
Reklam
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş
reklam

Benzer Müzik Albümleri

 
Müzik Severiz Müzik Sever Hobiler Müzik DinleYeni Müzik Albümleri New video music Bedava Müzik Dinle MüzikYeni Klipler